4.13.2009

Nav N Go / IGO 8.3.xx Application plus Indonesian contents

The new IGO 8.3 or R3 has been around for some time now. What's new is that Indonesian content was very hard find since the new 8.3 version uses Naviextra's maps which is different from IGO 8.0. To make it easier for everyone to obtain a copy, below I would like to summarize the important links:

EDIT: For those who only need english voice and language can ommit the above Voice and Language File and download the file from http://rapidshare.com/files/221863216/igo8englishvoiceandlang.zip.

For the latest IGO 8.4 (R4) or IGO Amigo, you can get your copy from http://rapidshare.com/files/219805682/amigo_mar12.rar (pass: moslek).

Since I included map and POI for version 8.0 in the link above (map is March 2008), I will also provide IGO 8.0 link for those who would prefer 8.0 version:

Please note that I do not held responsibility for any damage or anything caused by your download. The downloads are provided as is and is found in the internet and available through the use of search engine. I do not support piracy, if you like the software, purchase a copy to support developers. Have fun and don't forget to leave comments and suggestion!

8 comments:

og262 said...

nice info bro, numpang d/l yah, mo coba di mio c 320 nih

thx very much

Kishin said...

Pak, Thanks yah atas sharing filenya.. Khususnya untuk English Languagenya.. He..he.he Udah saya install. Dan berjalan, tinggal coba di jalan saja sih.. Pak mau tanya donk, yang gedung 3D di jakarta kira kira apa aja yah?? Saya baru search ketemu Monas doank.. He..he..he

Thanks..

Anonymous said...

Om Adit, trims bgt sharingnya.
Saya pake MIO c320, mio pocket 2.39.
Semua file dari Om Adit sdh saya copy semua ke SD, nah waktu saya mau jalankan di miopocket koq ga ada file igo.exe nya ya ? saya jalankan file yg dari folder 2577, yaitu file autorun.exe juga, tetep igo tidak bisa beroperasi. Bisa dibantu solusinya Om Adit ? Trims sebelumnya.

pamungkas said...

Pak anonim, mungkin yg bapak download versi 8.0? Atau kalau mau sekalian yg 8.4 amigo aja pak, linknya sudah saya update di atas. Semoga sukses.

Anonymous said...

Bro, numpang tanya dong, ini bisa buat PDA khan? udah copy ke memory card, terus klik IGO8.exe tapi nggak jalan. Gimana caranya bro supaya bisa jalan? Thanks

Noer said...

Pak Adit, versi 8.3 nya saya gak bisa download dari Rapidshare, apakah boleh dishare lagi?
Thanks,
Nooer

Grosir said...

itu downloadnya peta indonesia sama voice indo ?

Codoxs said...

Link Indonesian contentnya kok dah ga ad ya? upload lg donk:D